1 nov. 2011

Cred că toți am simțit măcar odată nevoia de a fi singuri, de a pleca departe de toate necazurile,de toate nereușitele...dar oare câți dintre noi am avut curajul de a o face până la capăt?Oare câți am spus stop ,am înfruntat situația și câți am ales să fugim de realitate?

3 comentarii:

  1. Foarte, foarte puțini, pentru că atunci când am spus stop și am văzut cu lumea cu alți ochi, ne-am speriat și am acceptat lucrurile așa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu cum e si cred ca si restu` populatiei a simtit asta o data sau de mai multe ori,eu una cred ca am scapat de probleme dar defapt ele sunt inca acolo si inca ma rod pe interior..numai ca eu nu le mai vad si am impresia ca au disparut,dar defapt ele ma ranesc,imi fac rani adanci in timp ce eu cred ca ele au disparut de mult.Imi place sa cred asta,sa visez ca ele au disparut si ca treaba sta cum vreau eu sa fie dar din pacate nu e asa!E mult mai greu decat pare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca sunt oameni care fug de realitate si oameni care infrunta realitatea. Daca fugi de realitate, vei continua sa fi macinat de necazuri si de nereusite.. si cred ca de-asta sunt putini, pentru ca oamenii trec peste greutati..

    RăspundețiȘtergere